Vakantieschip de Prins Willem-Alexander

Op vakantie met de Prins Willem-Alexander is: genieten
 van vele bezienswaardigheden, volop gezelligheid, 
lekker eten en drinken, er even helemaal tussenuit, een vaarvakantie van vijf dagen, zorgeloos het water op met een professionele bemanning, thuiskomen met vele verhalen...

Nieuwe kapitein stelt zich voor

Sinds 1 februari jongstleden ben ik de nieuwe kapitein van de Prins Willem-Alexander. Hierbij wil ik me graag even voorstellen: Mijn naam is Walter Redering  en ben 31 jaar oud.  Hiervoor heb ik drie en half jaar gevaren op de J. Henry Dunant van het Nederlandse Rode Kruis. In die jaren heb ik het genoegen gehad om samen met collega’s en vrijwilligers, voor mensen met een beperking of een handicap, een onvergetelijke week te bezorgen.

Voor mijn periode op de Henry Dunant heb ik zes jaar in de horeca gewerkt in binnen- en buitenland. Daarvoor heb ik nog vier jaar gevaren in de binnenvaart op tankschepen als stuurman en kapitein.

Ik kijk er naar uit om samen met  de bemanning van de Prins Willem-Alexander er voor te zorgen dat al onze gasten een onvergetelijke vaarweek beleven en hoop dat we er samen in 2018 een heel mooi vaarseizoen van gaan maken.

Met vriendelijke groet,

Walter Redering
Kapitein Prins Willem Alexander

 
 

Vakantie-hospitaalschip
Prins Willem-Alexander

Postbus 428
3840 AK Harderwijk
Nederland

Email: info@vakantieschip.nl

Tel.: 06-21 54 75 77