Vakantieschip de Prins Willem-Alexander

Op vakantie met de Prins Willem-Alexander is: genieten
 van vele bezienswaardigheden, volop gezelligheid, 
lekker eten en drinken, er even helemaal tussenuit, een vaarvakantie van vijf dagen, zorgeloos het water op met een professionele bemanning, thuiskomen met vele verhalen...

Genoten van een vaarvakantie

Regelmatig krijgen wij van onze gasten bedankjes voor de geweldige vaarvakantie die ze hebben mogen beleven op de Prins Willem-Alexander. Afgelopen week kregen we ook zo’n bedankje van mevrouw Suzanna Simons. Ze kwam in eerste instantie bij ons voor een individuele vaarvakantie. Na enkele telefoontjes kon ze gekoppeld worden aan een organisatie en kon mevrouw Simons mee met een vaarvakantie over de Rijn en de Moezel. 

Ze heeft genoten. In haar mail schrijft ze: “Wat heb ik een geweldige mooie super vakantie gehad. Ik was dat vrouwtje dat altijd op bed lag, maar dankzij deze vaarvakantie kon ik de schitterende omgeving zien van de Rijn en de Moezel. Ik heb geen Facebook anders had ik er een mooi stukje daarop gezet over de vakantie en hoe geweldig die was...”. Gelukkig hebben wij wel Facebook en plaatsen mevrouw Simons haar waardering met twee foto’s die we van haar hebben gekregen.

 

Vakantie-hospitaalschip
Prins Willem-Alexander

Postbus 428
3840 AK Harderwijk
Nederland

Email: info@vakantieschip.nl

Tel.: 06-21 54 75 77